back

 

NESTLÉ PRODUCT TECHNOLOGY CENTRE : YORK

Sectors : Office

Client : Nestlé

 

DLA Design were appointed to design a modern, dynamic extension to Nestle’s research development facility for confectionery. With this in mind DLA’s architecture team designed a building which reflects the concept of a ‘wrapped form’ which envelops the main entrance, walls and roof soffits.

DLA’s interiors team worked closely with the Client to capture their very specific aspirations for the look and feel of the interior and also the functional requirements for the variety of working environments representative of Nestlé’s working practices.

The interior includes 3 storey open reception, open plan office, demonstration kitchen, creative ideation suite, breakout and meeting spaces along with a large scale conferencing suite to the upper floor.

Each space was designed to perform at a high level, while representing the image that this global brand is synonymous with.


Awards :
Winner BCO Awards National - Projects up to 2,000m² 2013
Winner BCO Awards North of England Region - Best Refurbished / Recycled Workplace 2013
Winner - York Design Awards - Non-Residential Category 2013